Φωτιά σε δομή προσφύγων στη Θήβα – Νεκρό 6χρονο παιδί
Φωτιά και επεισόδια σε δομή προσφύγων στη Θήβα - Απανθρακώθηκε αγοράκι.
Μια νύχτα που θύμισε τον εφιάλτη της Μόριας έζησαν το βράδυ της Τρίτης οι πρόσφυγες στη δομή προσωρινής υποδοχής προσφύγων στη θέση Χαραϊντίνι Θήβας, όπου ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα μικρό παιδί.
H φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες περίπου στις 21:00 μ.μ.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις απωθήθηκαν με πέτρες και αντικείμενα από τους πρόσφυγες κατά την προσέγγισή τους για την κατάσβεση της φωτιάς στη δομή που βρίσκεται σε λυόμενα.
Οι πρόσφυγες θεωρώντας πως η πυροσβεστική άργησε να φτάσει στο σημείο έσπασαν το παρμπρίζ ενός πυροσβεστικού οχήματος και αποπειράθηκαν να κλείσουν τον δρόμο της Παλιάς Εθνικής Οδού που βρίσκεται μπροστά από τη δομή, όμως δεν τα κατάφεραν.
Στο σημείο, βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις – τουλάχιστον έξι περιπολικά και δεκάδες αστυνομικοί – για να καταστείλουν τους εξάλλους πρόσφυγες και ακολούθησαν στιγμές έντασης.

Η Πυροσβεστική τελικά πραγματοποίησε κατάσβεση στο κτίριο της δομής. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έσβησαν τη φωτιά.
Στην συνέχεια με την συνδρομή της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε η κατάσβεση σε κτήριο ενώ ήδη είχε ανασυρθεί από τους φιλοξενούμενους ένα μικρό αγόρι χωρίς τις αισθήσεις του. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα. 2/2
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 23, 2021
Νεκρό ένα αγόρι 6 ετών
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους φιλοξενούμενους ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένα μικρό αγόρι, περίπου 6 ετών, ιρανικής καταγωγής και μέλος επταμελούς οικογένειας.
Λίγα λεπτά αφότου ξέσπασε η φωτιά, το in.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Θήβας, Γιώργο Αναστασίου, ο οποίος ανέφερε – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες – ότι το αγόρι απανθρακώθηκε.

Πρόσθεσε επίσης ότι δεν χρειάστηκε η συμβολή υδροφόρων του δήμου Θήβας για την κατάσβεση της φωτιάς.
Αυτήν την ώρα παραμένουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και η αστυνομία ενώ το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα αναλάβει να διαπιστώσει και τα αίτια της πυρκαγιάς.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442