Σοφία Μουτίδου : «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια»
Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Σοφία Μουτίδου επέστρεψε στο κανάλι της στο YouTube και αυτή τη φορά, απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και μίλησε έξω από τα δόντια
Χειμαρρώδης και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Σοφία Μουτίδου επέστρεψε στο κανάλι της στο YouTube και αυτή τη φορά, απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και μίλησε έξω από τα δόντια.
Η γνωστή ηθοποιός και Youtuber, η οποία το περασμένο διάστημα πήρε ανοιχτά θέση για τις καταγγελίες που έγιναν για τον χώρο του θεάματος και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.
Μάλιστα, αυτή τη φορά, θέλησε να μοιραστεί όσα έζησε από την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.
«Έπειτα από σχετική ερώτηση για το πώς κατάφερε να επιβιώσει ψυχολογικά και οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια, η ίδια απάντησε λέγοντας: ‘Ποιος σου είπε ότι επιβίωσα ψυχολογικά και οικονομικά; Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια και οικονομικά επιβίωσα επειδή έκανα ένα είδους πλάνο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρύπιες τσέπες, απλώς μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα’» είπε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε αν δέχτηκε σωματική ή ψυχολογική βία στο παρελθόν, υπογράμμισε η ηθοποιός: «άπειρη ψυχολογική βία, ενώ σωματική στο πανεπιστήμιο που πλακωνόταν στο ξύλο».
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό
- Οι προσπάθειες διασωστών και γιατρών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442