Άγνωστοι πραγματοποιήσαν καταδρομική επίθεση το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Οι δράστες έγραψαν με σπρέι το σύνθημα «απέλαση στον Βαρβιτσιώτη» ενώ πέταξαν τρικάκια.
«Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν!» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός στο Twitter.
Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν! pic.twitter.com/f6d8JToZYQ
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.