Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 στην περιοχή του παλιού Νοσοκομείο στα Καμίνια Ζακύνθου, όταν ένα μηχανάκι παρέσυρε ένα 8χρονο παιδί.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, τις πρώτες πληροφορίες, ο 9χρονος έπαιζε με την μπάλα του, όταν αυτή βγήκε στο δρόμο κι έτρεξε να την πάρει.
Την στιγμή εκείνη ένα μηχανάκι που περνούσε από το σημείο, παρέσυρε το άτυχο παιδί με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη – χωρίς αποτέλεσμα – να το κρατήσουν στη ζωή.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Ζακύνθου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας