Το γκολ του Νίκο Ελβέντι ήταν αρκετό για να δώσει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην Γκλάντμπαχ, η οποία κατάφερε να επιρατήσει με 1-0 κόντρα στη Βέρνερ Βρέμης και να μειώσει τη διαφορά της από την τετράδα στον έναν βαθμό.
Χωρίς να πατήσει το γκάζι, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γκολ του Νίκο Ελβέντι στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0.
Στην 6η θέση με 28 βαθμούς τα «πουλάρια» και μόλις στο -1 από την τετράδα και την Μπορούσια Ντόρτμουντ!
Χωρίς φάσεις κύλησε το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τα μετόπισθεν και να δημιουργούν ελάχιστες κλασικές φάσεις. Στο 23ο λεπτό οι γηπεδούχοι έστειλαν το πρώτο μήνυμα, με τον Χόφμαν να δοκιμάζει το πόδι του από απόσταση και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Νόιχαους να απειλείσει, επίσης με σουτ εκτός περιοχής, με τον Παβλένκα να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να βγάζει σε κόρνερ.
Από αλλού το περιμένανε οι φίλαθλοι της Γκλάντμπαχ το γκολ και από αλλού τους ήρθε… Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, ο Νίκο Ελβέντι, με τον κεντρικό αμυντικό να διαμορφώνει στο 66ο λεπτό το τελικό 1-0 και να δίνει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στα «πουλάρια».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το μομέντουμ και αυτό το απέδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία νίκησε με 2-0 τη Σίτι σε παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει έρθει ακόμα και 5-0 - Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίκαελ Κάρικ.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθλητικό με 76-67 για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και οι «ερυθρόλευκες» πλέον στρέφονται στο σπουδαίο ματς με την Εστουντιάντες για την πρόκριση στους «8» του Eurocup.