Αυτό που ψιθυρίζεται μήνες στα Σπάτα, είπε δημοσίως ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ «άδειασε» τον καλοκαιρινό σχεδιασμό των Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα, τονίζοντας πως έγιναν λάθος επιλογές.
«Αυτό είναι καλό. Προσωπικά, δεν συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που είχε γίνει στην ΑΕΚ, βέβαια αυτός που τον έκανε ίσως συμφωνούσε. Αν ειναι να παιζεις 4-3-3 γιατί να χρειάζεσαι τόσους επιθετικούς; Θα πρέπει δυο από τους επιθετικούς σου να μείνουν στον πάγκο» ανέφερε ο Χιμένεθ στη Nova.
Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στη νίκη επί της Λαμίας λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας να βελτιώσουμε, αλλά οι νίκες μας βοηθούν».
Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μιλώντας για τα τρία αριστερά μπακ, αλλά και τις πολλές επιλογές που έχει σε κάθε θέση ανέφερε: «Είναι εύκολο να βγάλεις ενδεκάδα όταν έχεις έναν παίκτη για κάθε ενδεκάδα, αλλά προτιμώ να έχω πολλά «προβλήματα» για να αποφασίσω».
Η διαχείριση των παικτών είναι πάντα ένα πρόβλημα αλλά ο Χιμένεθ τόνισε: «Είναι σημαντικό πως θα διαχειριστείς τα αποδυτήρια, όχι να επιλέξεις την ενδεκάδα».
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς