Αν η Τούμπα είχε κόσμο; Θα είχαμε σκηνές ανάλογες των περσινών στα πλέι οφ. Τότε που όλο το… σύστημα προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι το πρωτάθλημα χάθηκε λόγω της ιστορίας της πολυϊδιοκτησίας. Αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης όλων.
Ωστόσο η πανδημία κρατάει τις πόρτες κλειστές και η διοίκηση του ΠΑΟΚ… αισθάνεται τυχερή στην περιοχή Θεσσαλονίκη. Και Ροστόφ. Μετά το 1-0 του Βόλου ο κόσμος ξέσπασε μέσω των Social Media.
Μιλώντας για ομάδα… ανέκδοτο και λέγοντας πόσο τυχεροί είναι όλοι που τα ματς γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στα άσχημα ποσοστά που είχε η Εθνική μας απέναντι στο Μαυροβούνιο, τα οποία οδήγησαν στην πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 15-8 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Αντίπαλος των Ερυθρόλευκων στη «μάχη» για τη διεκδίκηση της κούπας ο Παναθηναϊκός.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ και να στείλει το ματς στην παράταση, κι έτσι η Ελλάδα ηττήθηκε με 67-65 από το Μαυροβούνιο.