Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο ισόγειο εγκαταλελειμμένου νεοκλασικού κτιρίου στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Σπάρτης, στη Θεσσαλονίκη.
Αμεση επέμβαση
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, περιορίζοντας τη φωτιά πριν επεκταθεί.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εικάζεται ότι προκλήθηκε από άστεγους ή χρήστες που προσπαθούσαν να ζεσταθούν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας