Θεσσαλονίκη : Έξι γεννήσεις από μητέρες με κοροναϊό μέσα σε λίγες ημέρες
Χωρίς διαθέσιμες ΜΕΘ άρχισε την εφημερία του σήμερα το πρωί το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς και οι 26 που διαθέτει είναι γεμάτες όπως επίσης και τουλάχιστον 220 απλές κλίνες covid
Παρά την πίεση που δέχεται το σύστημα Υγείας της πόλης, έξι γυναίκες με κορωνοϊό γέννησαν υγιέστατα μωράκια στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.
Χωρίς διαθέσιμες ΜΕΘ άρχισε την εφημερία του σήμερα το πρωί το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς και οι 26 που διαθέτει είναι γεμάτες όπως επίσης και τουλάχιστον 220 απλές κλίνες covid.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρά την πίεση που δέχεται το σύστημα Υγείας της πόλης. ένα ευχάριστο γεγονός είναι ότι τις τελευταίες ημέρες έξι γυναίκες – ασθενείς με κορωνοϊό γέννησαν υγιέστατα μωρά στο Ιπποκράτειο χωρίς να είναι μολυσμένα.
Και οι έξι μητέρες είναι καλά στην υγεία τους. Σημειώνεται ότι στη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου έγιναν 47 εισαγωγές με κορωνοϊό και 48 ακόμη ύποπτα κρούσματα ή χωρίς βαριά συμπτώματα που εξετάζονται. Από τις 44 ΜΕΘ του νοσοκομείου οι δύο μόλις ήταν κενές σήμερα το πρωί.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας