Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη : Από κοροναϊό πέθανε ο άνδρας της άτυχης λεχώνας

Οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη : Από κοροναϊό πέθανε ο άνδρας της άτυχης λεχώνας

Μια οικογενειακή τραγωδία που αφήνει ορφανό ένα μωράκι ενός έτους...

Η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά την ίδια οικογένεια. Ένας νεαρός πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο έχασε τη σύζυγό του μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού νικήθηκε από τον κοροναϊό.

Ήταν πριν από ακριβώς ένα χρόνο, όταν σοκαρισμένος και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια του ο 38χρονος Γιάννης Πιτσάνης περιέγραφε τις δύσκολες στιγμές που περνούσε μετά τον θάνατο της συζύγου της, από επιπλοκή λίγο μετά τον τοκετό.

Χθες βράδυ, μια δεύτερη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια. Ο 38χρονος δεν κατάφερε να νικήσει τον κοροναϊό και υπέκυψε στην νόσο. Όπως λέει η οικογένειά του, ο άνδρας είχε ανεβάσει πυρετό, παρουσίασε δύσπνοια και χωρίς να προλάβει καν να νοσηλευτεί, έφυγε μέσα σε μια μέρα.

Πώς είχε «φύγει» από τη ζωή η 29χρονη μητέρα

«Είναι μια τραγική ιστορία, δυστυχώς η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά αυτή την οικογένεια, με ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι αυτό της απώλειας του νεαρού Γιάννη. Αυτού του νεαρού πατέρα ο οποίος πριν από έναν χρόνο σχεδόν μάς ανέθεσε την υπόθεση του άδικου θανάτου της νεαρής γυναίκας του, της 29χρονης η οποία απεβίωσε μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού, διότι της είχε χορηγηθεί μια αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική.»

Η 29χρονη Άννα είχε γεννήσει στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Ο 38χρονος πατέρας μεγάλωνε μόνος του το κοριτσάκι τους που ήταν όλη του η ζωή.

Οι συγγενείς της 29χρονης και του 38χρονου βυθίζονται για δεύτερη φορά στο πένθος μέσα σε ένα χρόνο, με την φροντίδα της 1 έτους κόρη τους να είναι για αυτούς η προτεραιότητα.

Το παιδάκι βρίσκεται με την οικογένεια του πατέρα. Οι γονείς του είναι νεαροί, είναι άνθρωποι που δεν είναι προχωρημένης ηλικίας. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία φροντίζουν και συνεπικουρούν το παιδάκι.

Η πόλη της Κατερίνης έχει βυθιστεί στη θλίψη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγικότητα της μοίρας, αφού ο 38χρονος πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της συζύγου. Μια οικογενειακή τραγωδία που αφήνει ορφανό ένα μωράκι ενός έτους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024