Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ομοσπονδιακό Εφετείο των ΗΠΑ απέρριψε την Παρασκευή το αίτημα της εκστρατείας του ρεπουμπλικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που ζητούσε να εμποδίσει την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν ως νικητή των εκλογών στην πολιτεία της Πενσυλβάνιας.
Η απόφαση αυτή καταφέρει άλλο ένα σημαντικό πλήγμα στην απέλπιδα προσπάθεια του Τραμπ να ανατρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.
«Οι ελεύθερες, δίκαιες εκλογές είναι η ψυχή της δημοκρατίας μας. Οι κατηγορίες περί μεροληψίας είναι σοβαρές. Όμως το να χαρακτηρίζεις τις εκλογές άδικες, δεν τις καθιστά άδικες» έγραψε ο Στέφανος Μπίμπας, εκ μέρους του τριμελούς Εφετείου.
«Οι κατηγορίες απαιτούν συγκεκριμένους ισχυρισμούς και στη συνέχεια αποδείξεις. Δεν έχουμε τίποτα από τα δύο» πρόσθεσε.
Οι Ρεπουμπλικάνοι θα μπορούσαν τώρα να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο.