Μαραντόνα : Ήταν σαν να αγγίζω τον ουρανό – Ναι, θα έβαζα στην ταφόπλακά μου «Ευχαριστώ την μπάλα»
Ο Μαραντόνα μάλιστα είχε μιλήσει για το ιδανικό τέλος του, το οποίος θα ήταν «το να γερνάει μαζί με τα εγγόνια του». Δυστυχώς αυτή του η επιθυμία δεν εκπληρώθηκε.
Την επιγραφή που θα ήθελε να γραφεί στον τάφο του είχε αποκαλύψει σε μία «αυτό-συνέντευξη» πριν χρόνια ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 60 ετών.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το αν θα έγραφε κάτι στο τάφο του, ο Μαραντόνα είχε απαντήσει:
«Eυχαριστώ που έπαιξα ποδόσφαιρο, γιατί είναι το άθλημα που μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά και ελευθερία, είναι σαν να αγγίζω τον ουρανό με τα χέρια μου. Ευχαριστώ την μπάλα. Ναι, θα έβαζα στην ταφόπλακα: «Ευχαριστώ την μπάλα”.»
Ο Μαραντόνα μάλιστα είχε μιλήσει για το ιδανικό τέλος του, το οποίος θα ήταν «το να γερνάει μαζί με τα εγγόνια του».
Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο θάνατος τον βρήκε μόνο, μακριά από την οικογένειά του.
Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Clarin, που μετέδωσε πρώτο το τραγικό νέο του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του μύθου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Όπως αναφέρει, ο Μαραντόνα ήταν μόνος και δεν είχε μπορέσει να δει τα παιδιά του ούτε στα γενέθλιά του στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ του έλειπε πολύ η μητέρα του που του είχε φύγει από τη ζωή κι αυτό τον είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά.
Άλλωστε στην τελευταία του συνέντευξη στην Clarin, με αφορμή τα γενέθλιά του είχε δηλώσει πως «μετανιώνω που δεν είχα κοντά μου τους γονείς μου. Πάντα έκανα αυτή την ευχή, να είχα μια ακόμα ημέρα με την Τότα (σ.σ. η μητέρα του). Αλλά ξέρω πως από τον παράδεισο θα είναι υπερήφανη για εμένα και πως ήταν χαρούμενη».
Τα λόγια αυτά σοκάρουν, όπως και το γεγονός ότι πλέον ο Μαραντόνα δεν θα στεναχωριέται για τη μητέρα του. Σήμερα ο Goat πήγε κοντά της. Για πάντα.
Δείτε τι είχε πει ο ίδιος στην «αυτο-συνέντευξη» του:
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνούν τη διαδρομή του χρήματος οι Αρχές – Οι εταιρείες «οχήματα» και η παραίτηση Στρατινάκη
- Πυρηνικά «σύννεφα» πάνω από τον πλανήτη – Η λήξη της συμφωνίας New Start και το Ρολόι της Αποκάλυψης
- «Μελανί Αντουανέτα»: Περούκες, οργή και «όχι άλλα φέουδα» στην πρεμιέρα της Μελάνια Τραμπ
- Σκύλος: Από που προκύπτουν οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)










![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-127x85.jpg)












![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)
















![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442