Στα 19 του χρόνια πέταξε για το «όνειρο» και το ΝΒΑ, αλλά δεν ξέχασε τους ανθρώπους που τον βοηθούσαν καθημερινά για μία πενταετία στον Ολυμπιακό.
Ο λόγος φυσικά για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος πριν αναχωρήσει για την Οκλαχόμα και τους Θάντερ επισκέφτηκε το ΣΕΦ και ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν τα προηγούμενα χρόνια, τόσο τους συμπαίκτες του αλλά και το προπονητικό σταφ, τους γιατρούς και όλους στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους Θάντερ, όπου τον επέλεξαν στο νούμερο «17» του φετινού ντραφτ.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.