Τηλεκπαίδευση : 9χρονος πηγαίνει στο μαγαζί των παππούδων του για να έχει ίντερνετ
Ο Βασίλης, μαθητής Δ’ δημοτικού, πηγαίνει στο κρεοπωλείο της γιαγιάς και του παππού ώστε να έχει ίντερνετ. Παίρνει το κινητό τηλέφωνο της γιαγιάς και παρακολουθεί τα μαθήματά του
Ένας 9χρονος μπόμπιρας πηγαίνει στο κρεοπωλείο της γιαγιάς και του παππού του για να έχει ίντερνετ προκειμένου να συμμετάσχει στην τηλεκπαίδευση.
Ο Βασίλης, μαθητής Δ’ δημοτικού, πηγαίνει στο κρεοπωλείο της γιαγιάς και του παππού ώστε να έχει ίντερνετ. Παίρνει το κινητό τηλέφωνο της γιαγιάς και παρακολουθεί τα μαθήματά του.
«Δεν τα καταφέραμε. Ήμουν σπίτι, δεν είχα wifi, δεν μπορούσα να μπω» λέει στο MEGA και προσθέτει:
« Από το ίντερνετ δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω το μάθημα. Δεν μπορούσα να συνδεθώ. Η γιαγιά δεν ξέρει και δεν μπορεί να με βοηθήσει και πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου».
Η γιαγιά του, από την πλευρά της, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να βάλουμε ίντερνετ, ο μικρός προσπαθεί εδώ από το μαγαζί».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας