ΣΥΡΙΖΑ για προπηλακισμό πρύτανη: Καταδικάζουμε τις αθλιότητες αυτόκλητων «τιμωρών»
Όπως αναφέρει σ αυτήν «καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις αθλιότητες που διέπραξε ομάδα αυτόκλητων «τιμωρών», σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».
Ανακοίνωση εξέδωσε για το θέμα της επίθεσης στο ΟΠΑ και η ομάδα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει σ αυτήν «καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις αθλιότητες που διέπραξε ομάδα αυτόκλητων «τιμωρών», σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».
«Οι νέες και οι νέοι στη χώρα μας δεν καταφεύγουν σε τραμπουκισμούς και σε διαπόμπευση προσώπων και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αλίμονο! Αυτές είναι ενέργειες που ταιριάζουν σε μιμητές βιαιοτήτων και αστυνομικών πρακτικών της δεκαετίας του ’60.
Η νεολαία δυναμώνει τους αγώνες της απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που πλήττει τα μορφωτικά και εργασιακά της δικαιώματα».
«Πρακτικές σαν και αυτή, που εξευτελίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δυσφημούν το φοιτητικό κίνημα και εντάσσονται -ως μορφή και περιεχόμενο- αποκλειστικά και μόνο στο οπλοστάσιο της ακροδεξιάς, δεν έχουν καμία δικαιολογία και μας βρίσκουν αποφασιστικά αντίθετους» καταλήγει.
- Σύνταξη: Το ουτοπικό σενάριο του μέλλοντος – Από την εποχή της οικονομικής ανασφάλειας στην αφθονία
- Economist: Η Γαλλία παρέλυσε… και φταίνε όλοι
- Εκατοντάδες αστυνομικούς στέλνει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας στη Μινεσότα μετά την δολοφονία της Γκουντ
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
- Φοινικούντα: Οι ερωτήσεις στο ChatGPT και η άρνηση των 22χρονων ότι πυροβόλησαν «δείχνουν» τον ανιψιό ως εκτελεστή
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Άρης – ΑΕΚ (pic)
- Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]
- Άρης – ΑΕΚ 1-1: Αλλοίωση στο Βικελίδης… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-127x85.jpg)





















![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)
















![O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-killed-cop-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442