Να λοιπόν που έφτασε η στιγμή ο Αμπέλ Φερέιρα να βρεθεί με το ένα πόδι εκτός Τούμπας.
Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν στον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα, να διακόψουν δηλαδή τη συνεργασία τους με τον 42χρονο τεχνικό, το κάνει ο ίδιος ο πορτογάλος προπονητής.
Τους αδειάζει τη γωνία και πάει σε μια ομάδα από τις πιο ισχυρές στη Βραζιλία.
Όλα δείχνουν πως ο Φερέιρα θα καθίσει τελευταία φορά στον πάγκο του Δικεφάλου κοουτσάροντας την ομάδα στην αναμέτρηση με τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική του Europa League.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.