Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Επίσημες επαφές Παλμέιρας με Φερέιρα, μετά τη Γρανάδα οι εξελίξεις

ΠΑΟΚ : Επίσημες επαφές Παλμέιρας με Φερέιρα, μετά τη Γρανάδα οι εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η Παλμέιρας εξέφρασε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον της για τον Αμπέλ Φερέιρα με τους Ασπρόμαυρους να παραπέμπουν το θέμα μετά τον αγώνα με την Γρανάδα.

Τελικά το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον Αμπέλ Φερέιρα δεν ήταν μια βραζιλιάνική φούσκα.

Ήταν υπαρκτός καθώς η ομάδα από το Σάο Πάολο εξέφρασε στους ανθρώπους του Δικεφάλου το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν κάποιες πρώτες συζητήσεις οι οποίες θα κορυφωθούν αμέσως μετά τον αυριανό αγώνα με την Γρανάδα για τους ομίλους του Europa League.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει την επομένη του αγώνα με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Αν δηλαδή η Παλμείρας συνεχίσει να επιμένει προσφέροντας κάποια εκατομμύρια ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο που έχει ο Αμπέλ Φερέιρα με τους Ασπρόμαυρους.

Για την ώρα αυτό που προέχει στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι το παιχνίδι με την Γρανάδα και ο τρόπος με τον οποίο θα φύγει ο ΠΑΟΚ με θετικό αποτέλεσμα από την Ισπανία.

Πάντως από Βραζιλία τα δημοσιεύματα συνεχίζονται καθώς ένα νέο που έρχεται από το Σάο Πάολο αναφέρει πως η υπόθεση της μεταγραφής του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας είναι τελειωμένη.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: «Αυτό που απομένει είναι το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα για το Europa League προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με τον Φερέιρα.

Η Παλμέιρας θα πληρώσει περίπου 600 χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του Φερέιρα που θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο νέος προπονητής της ομάδας. Η διαπραγμάτευση δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά πρέπει να διευθετηθεί με πληρωμή περίπου 10% του ποσού που ζητήθηκε αρχικά από τον ΠΑΟΚ».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024