Η Λάτσιο επέστρεψε στο Champions League μετά από 13 χρόνια με τον πιο ιδανικό τρόπο καθώς νίκησε στο «Ολίμπικο» με 3-1 την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.
Οι Ρωμαίοι ήθελαν πολύ τη νίκη στο παιχνίδι όπως φάνηκε από την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο και τα κατάφεραν καθώς ο Τσίρο Ιμόμπιλε ήταν εξαιρετικός κόντρα στην πρώην ομάδα του με ένα γκολ και μία ασίστ.
Στο 6ο λεπτό ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Ντόρτμουντ και άνοιξε το σκορ για τους «λατσιάλι».
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Χιτζ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ντόρτμουντ ήταν πολύ κακή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το οποίο έληξε με το 2-0 για τους Ρωμαίους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βεστφαλοί προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν στο 71ο λεπτό με τον μόνιμο σκόρερ τους, Έρλινγκ Χάαλαντ.
Ωστόσο οι «λατσιάλι» σκόραραν εκ νέου πέντε λεπτά μετά. Ο Ιμόμπιλε έκανε ωραία κίνηση, έδωσε στον Ακπά-Ακπρό ο οποίος πλάσαρε για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.