Συνήγορος οικογένειας Φύσσα: Ακούσαμε πράγματα που δεν ίσχυαν για τους χρυσαυγίτες
Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρος οικογένειας Φύσσα, ανέφερε ότι η πρόεδρος του δικαστηρίου ορθώς έπραξε και ζήτησε εξηγήσεις από την εισαγγελέα
Μόλις 21 λεπτά διήρκησε η σημερινή δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Μέσα σε 21 λεπτά η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη αμφισβήτησε ευθέως την αξιοπιστία της εισαγγελέως της έδρας, Αδαμαντίας Οικονόμου, ζητώντας της να επανατοποθετηθεί στην πρότασή της επί των αναστολών, διακόπτοντας τη συνεδρίαση.
Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρος οικογένειας Φύσσα, ανέφερε ότι η πρόεδρος του δικαστηρίου ορθώς έπραξε και ζήτησε εξηγήσεις από την εισαγγελέα.
«Σήμερα στο δικαστήριο αποκαταστάθηκε η αλήθεια γιατί χθες ακούσαμε πράγματα που δεν ίσχυαν».
Η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι η πολιτική αγωγή μιλάει με στοιχεία, τα οποία δε λήφθηκαν σοβαρά υπόψιν από την εισαγγελία, ενώ άφησε υπόνοιες αλλοίωσης των στοιχείων της δικογραφίας.
«Είχαμε τονίσει ότι για όλους στην εισαγγελική πρόταση υπήρχαν ανακρίβειες. Υπήρχαν στοιχεία της δικογραφίας τα οποία είτε τα παρέβλεψε η εισαγγελέας είτε τα αλλοίωσε».
Η κ. Παπαδοπούλου τόνισε ότι αγορεύσεις σαν της εισαγγελέως ταιριάζουν περισσότερο σε συνήγορο υπεράσπισης.
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442