Μεγάλα διπλά για Φενέρμπαχτσε και Βαλένθια, καθώς επικράτησαν των Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα - Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη πήρε το ντέρμπι της Μόσχας κόντρα στην Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου
Η αρχή της Ευρωλίγκας προσφέρεται για εκπλήξεις. Επιβεβαιώθηκε και απόψε αυτό. Η Βαλένθια ήταν καταιγιστική κόντρα στην Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη επικρατώντας με 93-77, κάνοντας το 2Χ2 στην διοργάνωση. Από την άλλη, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έκανε την δεύτερη ήττα της μετά από αυτή στην πρεμιέρα και παρέμεινε χωρίς νίκη.
Στα άλλα αποτελέσματα της βραδιάς, η Φενέρ άλωσε την έδρα της Εφές, επικρατώντας στον τούρκικο εμφύλιο 80-71, κάνοντας, ενώ η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη πήρε το ντέρμπι της Μόσχας κόντρα στην Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (76-72).
Από το αυριανό πρόγραμμα, ξεχωρίζει βέβαιa το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.