Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να φέρει αμέσως ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή, μετά τη δικαστική απόφαση ότι λειτούργησε ως εγκληματική οργάνωση.
«Κύριε Μητσοτάκη, αρνηθήκατε χθες να αποδεχθείτε την τροπολογία του Κινήματος Αλλαγής για την αντιμετώπιση της απαράδεκτης ρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν στερούσε τα πολιτικά δικαιώματα από τη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της. Αποδεχθείτε, έστω και τώρα, τη σχετική τροπολογία μας ή φέρτε άμεσα σχετική ρύθμιση. Αυτός είναι ο δρόμος, αλλιώς η υποκρισία θα περισσεύει» τόνισε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε πως «μετά την ιστορική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, εκείνο που προέχει είναι να τελειώνουμε οριστικά με τους νεοναζί».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας