Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Έβερτον, μετά την Τότεναμ, εντάχθηκαν στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Νάπολι, Αρκάντιους Μίλικ.
Ο Πολωνός στράικερ τέθηκε εκτός ομάδας στους «παρτενοπέι» επειδή αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ενώ ήταν ο ίδιος που «χάλασε» την τελευταία στιγμή μια συμφωνία με τη Ρόμα.
Έτσι, η Τότεναμ μπήκε στην pole position για τον διεθνούς Μίλικ, ωστόσο η Daily Express ισχυρίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Έβερτον του Κάρλο Άνσελότι πλησίασαν τη Νάπολι για να υπογράψουν τον Μίλικ.
Ο 26χρονος Πολωνός βρήκε δίχτυα 14 φορές σε όλους τους αγώνες την περασμένη σεζόν, ενώ είχε αγοραστεί από τον Άγιαξ το 2016 για 32 εκατομμύρια ευρώ.
Πλέον, η Premier League φαίνεται ο πιο πιθανός προορισμός γι΄ αυτόν. Η Ρόμα είχε συμφωνήσει να τον πάρει ως δανεικό με υποχρέωση αγοράς του έναντι συνολικά 18 εκ. ευρώ, συν 7 εκ. ευρώ υπό τη μορφή διάφορων μπόνους.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».