Σε μια μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε η Λίβερπουλ, αποκτώντας το 17χρονο βραζιλιάνο τερματοφύλακα Μαρσέλο Πιταλούγκα.
Οι «Κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Φλουμινένσε για τη μεταγραφή του 17χρονου, ο οποίος θεωρείται το next big thing του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ήδη συγκρίνεται με τον Άλισον Μπέκερ.
Σύμφωνα με τα Μέσα του Νησιού, η Λίβερπουλ θα καταβάλει στη Φλουμινένσε 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και άλλο ένα σε περίπτωση που επιτευχθούν κάποιοι στόχοι, ενώ οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν και κέρδισαν ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 25%.
Από την πλευρά του, ο 17χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.
Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν τον νεαρό στο μπλοκάκι τους από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ το Φεβρουάριο τού έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Μερσεϊσάιντ και να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αλλά και να γνωρίσει μερικούς από τους μελλοντικούς του συμπαίκτες.
Ο Πιταλούγκα μάλιστα είχε και τη μεγάλη ευκαιρία να προπονηθεί με το είδωλό του, τον Άλισον.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο MEGA μετά την ιστορική επίδοση του 6.17 στο άλμα επί κοντώ και εξέφρασε τη χαρά του, αλλά και τη μεγάλη στήριξη που έχει από τον πατέρα του και τον κόσμο.
Δύο ισχυρές επενδυτικές ομάδες από τις ΗΠΑ διεκδικούν τη μεταφορά τίτλου στη Serie A1, με φόντο το NBA Europe και επένδυση-μαμούθ 300 εκατ. δολαρίων στη Ρώμη