Christopher Kane: Τα social media στην υπηρεσία του Black Lives Matter
O Christopher Kane δανείζει την πλατφόρμα του στο Instagram σε σπουδαστές τού Saint Martins
Με στόχο να ενισχύσει τις BAME φωνές (British, Black, Asian, and minority ethnic – μη λευκές κοινότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο) στη βιομηχανία της μόδας ο σχεδιαστής Christopher Kane συνεργάζεται με σπουδαστές της Σχολής Δημοσιογραφίας Μόδας και Προβολής του Πανεπιστημίου Τεχνών και Σχεδίου Saint Martins’ του Λονδίνου.
Christopher Kane lends Instagram platform to BAME students launching digital zine https://t.co/tNoRfuaypq
— The Standard (@theLDNstandard) August 23, 2020
https://twitter.com/RAntoshak/status/1296828399785332738?s=20
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας δάνεισε την πλατφόρμα του στο Instagram για ένα on line περιοδικό, που επιμελείται η ομάδα του F Word Magazine και στο οποίο παρουσιάζεται το έργο της επόμενης γενιάς, συντακτών μόδας και δημιουργών εικόνων σε μία προσπάθεια άρσης ορισμένων εμποδίων και προώθησης της διαφορετικότητας στο εργατικό δυναμικό της βιομηχανίας.
https://www.instagram.com/p/CEEyalVJn_U/
Μετά τις διαμαρτυρίες του κινήματος Black Lives Matter ένα πλήθος ανθρώπων συνειδητοποιεί επιτέλους τις προκαταλήψεις και τις ανισότητες που πολλοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν καθημερινά και αναγκάζει αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή να κοιτάξουν πραγματικά, να δουν πραγματικά τις δομές τους, αναφέρεται στο περιοδικό.
https://www.instagram.com/p/CBQF2AwJDgT/
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκτός δράσης και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες με θλάση στη γάμπα
- Κεσσές για υποκλοπές: Λαμπάδα πρέπει να ανάψει ο Λαβράνος στον κουμπάρο του Γρηγόρη Δημητριάδη
- Φίλοι εναντίον φίλων – Σπάνιος «εμφύλιος πόλεμος» δίχασε τη μεγαλύτερη ομάδα χιμπατζήδων
- Ένα γράμμα του DNA αρκεί για να μετατρέψει θηλυκά έμβρυα σε αρσενικά
- Ο Τραμπ ακύρωσε ό,τι ονειρεύεται κάθε λογικός πρόεδρος: Καλούς πράκτορες και ακριβείς πληροφορίες για το Ιράν
- Οι τελευταίες «δουλειές» που έκανε ο Κώστας Τσιάρας, πριν κλείσει την πόρτα του ΥΠΑΑΤ
- Στο «στόχαστρο» και της Μίλαν ο Καρέτσας
- Γιαν Μαρτέλ: Οι ήρωες της Ιλιάδας είναι οι Γκέιτς και οι Έπσταϊν της εποχής που τσακώνονται μεταξύ τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-136x85.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442