Οι ΗΠΑ πλησιάζουν με ταχύ ρυθμό το ορόσημο των έξι εκατομμυρίων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς ως χθες Κυριακή.
Στις 183.034 οι νεκροί
Το σύνολο των περιπτώσεων που έχουν επιβεβαιωθεί είναι 5.993.668, σύμφωνα με αυτή τη σχολή ιατρικής της Βαλτιμόρης (Μέριλαντ), στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο, οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 στις ΗΠΑ έχουν φθάσει πλέον τους 183.034, ενώ 2.153.939 άνθρωποι θεωρείται πως έχουν αναρρώσει.
Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα στην υφήλιο από την πανδημία του νέου κοροναϊού, τουλάχιστον σε απόλυτα μεγέθη, τόσο ως προς τον αριθμό των μολύνσεων, όσο και ως προς αυτόν των θανάτων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας