Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με κοροναϊό και δεύτερος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Συμμετείχε και σε εξέταση

Με κοροναϊό και δεύτερος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – Συμμετείχε και σε εξέταση

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε το Σάββατο ένας ακόμη φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε σε γραπτή εξέταση την προηγούμενη Τετάρτη.

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε το Σάββατο ένας ακόμη φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε σε γραπτή εξέταση την προηγούμενη Τετάρτη.

«Απολύμανση χώρων»

«Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι υγειονομικές και οι πρυτανικές αρχές. Ο φοιτητής που προσβλήθηκε έχει πολύ ήπια συμπτώματα και ευχόμαστε η αποκατάσταση της υγείας του να είναι άμεση» ,αναφέρει ο πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Αγγελος Μπίλας.

Ο ίδιος προσθέτει: «Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τελική εξέταση στην οποία συμμετείχε ο φοιτητής, όπως και όλες τις προηγούμενες ημέρες, ακολουθήθηκαν όλοι οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες.

»Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί απολύμανση χώρων του κτιρίου αύριο (σ.σ.: σήμερα), Δευτέρα 31/8, το πρωί. Το κτίριο θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες του μετά τις 9:00 το πρωί. Κατά τα λοιπά (πρόγραμμα εξετάσεων, κλπ.) δεν θα υπάρξει αλλαγή στη λειτουργία του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών.

«Μας αφορά όλους»

»Το περιστατικό αυτό δείχνει ότι ο COVID-19 μας αφορά όλους και ότι όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα ασφαλείας (χρήση μάσκας, αποστάσεις, υγιεινή χεριών) πρέπει να τηρούνται πάντα, παντού και σχολαστικά. Παρακαλώ για την συνεργασία όλων μας ώστε να έχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον».

Πριν μερικές ημέρες, θετικός στον ιό είχε βρεθεί και φοιτητής του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ το ίδρυμα είχε κλείσει προκειμένου να γίνει απολύμανση του κτιρίου, ενώ η προγραμματισμένη εξεταστική μεταφέρθηκε σε νέα ημερομηνία.

Πηγή: cretalive.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024