Με εύκολο αντίπαλο ο Άρης – Ο Απόλλωνας Λεμεσού στον δρόμο του ΟΦΗ
Η κληρωτίδα... χαμογέλασε σε Άρη και ΟΦΗ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται την Κόλος Κοβαλίβκα και τους Κρητικούς τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Europa League στη Νιόν!
Την Κόλος Κοβαλίβκα καλείται να ξεπεράσει ο Άρης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Απόλλων Λεμεσού κληρώθηκε ο ΟΦΗ. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην Ελλάδα στις έδρες των δύο ομάδων. Οι αγώνες είναι μονοί και θα διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου.
Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ απέφυγε την πανίσχυρη Τότεναμ και την Χάποελ Μπερ Σεβά και θα βρει απέναντί της την «πρωτάρα» στην Ευρώπη, Κόλο Κοβάλιβκα από την Ουκρανία.
Από την άλλη, οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού. Και η ομάδα του Γιώργου Σίμου απέφυγε τα χειρότερα καθώς οι άλλοι δυο υποψήφιοι αντίπαλοί ήταν η Γρανάδα και η Στεάουα Βουκουρεστίου.
Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα:
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε στο Βελιγράδι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα, με τους πειραιώτες να πετυχαίνουν την πέμπτη νίκη τους στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στην Ευρωλίγκα
Μία ακόμη κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης Betsson κι έτσι ηττήθηκε με 77-96 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Nick Galis Hall. - Ντεμπούτο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.