Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρι Σάινφελντ : Αντιδρά για την «νεκρή» από κοροναϊό Νέα Υόρκη

Τζέρι Σάινφελντ : Αντιδρά για την «νεκρή» από κοροναϊό Νέα Υόρκη

Ο διάσημος αμερικανός κωμικός Τζέρι Σάινφελντ αντιδρά στους ισχυρισμούς ότι η Νέα Υόρκη είναι «νεκρή» λόγω της πανδημίας του κοροναϊού

Ο διάσημος αμερικανός κωμικός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζέρι Σάινφελντ αντέδρασε στους ισχυρισμούς ότι η Νέα Υόρκη είναι «νεκρή για πάντα» ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο κωμικός απάντησε, με ένα άρθρο γνώμης που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στην εφημερίδα «The New York Times», στις απόψεις που διατύπωσε στο LinkedIn ο Τζέιμς Αλτούτσερ, επενδυτής, επιχειρηματίας, οικοδεσπότης podcast και πρώην διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων, ο οποίος υποστήριξε ότι η πόλη της Νέας Υόρκης είναι πλέον «εντελώς νεκρή» και δεν θα ανακάμψει από το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την απουσία των ανθρώπων που απομακρύνθηκαν, ίσως μόνιμα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Ο γεννημένος στο Μπρούκλιν Τζέρι Σάινφελντ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ εξέφρασε αντίθετη άποψη, υποστηρίζοντας ότι η Νέα Υόρκη, στην πραγματικότητα, θα ανακάμψει, χάρη στους «πραγματικά, σκληραγωγημένους Νεοϋρκέζους που μένουν πιστοί στην πόλη».

«Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε με τις τόσες προκλήσεις είναι κάποιος στο LinkedIn να φωνάζει και να κλαψουρίζει: “Όλοι έχουν φύγει! Θέλω το 2019 πίσω!”» έγραψε ο κωμικός, προσθέτοντας: «Ε όχι! Φανταστείτε να βρίσκεστε σε έναν πραγματικό πόλεμο με αυτόν τον τύπο δίπλα σας».

Ο Τζέρι Σάινφελντ υποστήριξε ότι οι άνθρωποι κάποια στιγμή θα συναντήσουν ξανά την πραγματική ζωή και όχι από απόσταση, επειδή η απόσταση δεν παράσχει «καμία ενέργεια».

«Η πραγματική, ζωντανή, εμπνευσμένη ανθρώπινη ενέργεια υπάρχει όταν είμαστε μαζί σε τρελά μέρη όπως η Νέα Υόρκη» προσθέτει.

«Το να λυπάσαι για τον εαυτό σου γιατί δεν μπορείς να πας στο θέατρο για λίγο δεν είναι το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα το οποίο έκανε τη Νέα Υόρκη το λαμπρό διαμάντι της δραστηριότητας -που μια μέρα θα ξαναγίνει» σημειώνει και προβλέπει:

«Αυτός ο ανόητος ιός θα υποχωρήσει τελικά. Με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνεις και εσύ».

«Η Νέα Υόρκη θα σηκωθεί ξανά, λόγω όλων των πραγματικών, σκληραγωγημένων Νεοϋρκέζων που, σε αντίθεση με εσένα, την αγάπησαν, την κατάλαβαν και έμειναν και την ξανάχτισαν» υπογραμμίζει ακόμα ο Τζέρι Σάινφελντ.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024