Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέρασαν το πρωί της Πέμπτης (13/8) τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, υποβλήθηκαν σε τεστ για την Covid-19, τα οποία διαγνώστηκαν όλα αρνητικά, και πλέον μετράνε αντίστροφα για την έναρξη των προπονήσεων.
Δείτε τη σχετική αναφορά των «Πρασίνων»:
«Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/8) το πρώτο γκρουπ αθλητών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποτελούμενο από τους Γιώργο Παπαγιάννη, Ντίνο Μήτογλου, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Λευτέρη Μποχωρίδη, Μπεν Μπέντιλ και Νίκο Περσίδη, ενώ την Παρασκευή (14/8) το πρωί σειρά θα πάρουν οι υπόλοιποι».
Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης το πρώτο γκρουπ αθλητών της ομάδας μας. ⛹
Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει ότι όλα τα τεστ για Covid-19 βγήκαν αρνητικά!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.