Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To “BHMAGAZINO” με την Ρίτα Όρα στο εξώφυλλο

To “BHMAGAZINO” με την Ρίτα Όρα στο εξώφυλλο

Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης ένα ταξίδι στην περίφημη, πανάκριβη εικαστική συλλογή Γκέττι, προτάσεις για ταξίδια, αποκλειστικές συνεντεύξεις κ.α

Η super star της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Ρίτα Όρα είναι στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO” το οποίο κυκλοφορεί μαζί με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» εκτάκτως το Σάββατο 15 Αυγούστου. Μία από τις ωραιότερες και πλέον πολυσυζητημένες γυναίκες της παγκόσμιας showbusiness… γιορτάζει λοιπόν μαζί μας τον Δεκαπενταύγουστο. Νεαρή, ωραία, καλλίγραμη, περιζήτητη.

Η Ρίτα Όρα fashion icon, άτομο σκεπτόμενο, πολιτικοποιημένο, με εκατομμύρια followers στα social media, ακολουθεί το τελευταίο διάστημα προσωπικές διαδρομές με… ελληνικό χρώμα. Ο Ρομέν Γαβράς (γιος του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά) είναι ο άντρας που έχει «ντύσει» με εκρηκτικά, αισιόδοξα, άκρως ερωτικά χρώματα την ζωή της.

Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης ένα ταξίδι στην περίφημη, πανάκριβη εικαστική συλλογή Γκέττι, προτάσεις για ταξίδια, αποκλειστικές συνεντεύξεις κ.α.

Το “BHMAGAZINO” έρχεται κοντά σας πιο γοητευτικό από ποτέ. Με καλοκαιρινή διάθεση, πάντα όμως ενημερωμένο και «ιδιαίτερο». Το καλύτερο περιοδικό της αγοράς είναι εδώ…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024