Φιλιατρά : 57χρονη βρέθηκε νεκρή με πολλές μαχαιριές
Στο πλαίσιο των ερευνών που κάνουν οι αστυνομικοί, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Την υπόθεση του θανάτου μιας 57χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, την γυναίκα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, εντόπισαν στην σορό της 57χρονης τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν από μαχαίρι.
Στο πλαίσιο των ερευνών που κάνουν οι αστυνομικοί, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας