Χρηματιστήριο: Ανοιγμα με πτώση 0,36%
Ήπια πτώση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της αγοράς, εν μέσω κλίματος επιφυλακτικότητας στις ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης.
Ήπια πτώση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της αγοράς, εν μέσω κλίματος επιφυλακτικότητας στις ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 635,27 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,36%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,45 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,56%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,27%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (+2,13%), της Coca Cola HBC (+1,63%), των ΕΛΠΕ (+1,07%) και του ΟΤΕ (+0,57%).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-3,24%), της Jumbo (-1,70%), της Εθνικής (-1,42%), του ΟΠΑΠ (-1,39%) και της Motor Oil (-1,22%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+1,61%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,78%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-1,42%) και των Ταξιδιών (-1,17%).
Ανοδικά κινούνται 25 μετοχές, 20 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Κλουκίνας-Λάππας +5,10% και ΕΛΕΒΑΛΧΑΛΚΟΡ +4,13%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Fexopack -3,76% και Πειραιώς -3,24%.
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana
- Ποια επιδόματα ανεβάζει ο νέος κατώτατος μισθός
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
- «Σε μισή ώρα κατέληξε» – Συγκλονίζει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών για τον 15χρονο
- Έλλη Λαμπέτη: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της
- Ο Τραμπ διέγραψε την ανάρτηση με την AI εικόνα του ως «Χριστού»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τέχνη να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442