Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αρτούρ στη Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς από τη «βέκια σινιόρα».
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις και οι Καταλανοί πλήρωσαν 60 εκατομμύρια ευρώ συν πέντε ως μπόνους.
O 30χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε… τρελό συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» καθώς θα αγωνίζεται στην ομάδα της Βαρκελώνης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τη ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Βόσνιος μέσος αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της «Γιούβε», μετρώντας 15 γκολ σε 116 συμμετοχές.
Η Μπαρτσελόνα έστειλε το δικό της καλωσόρισμα στον Πιάνιτς και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Twitter. Η δημοσίευση συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Συμφωνία με την Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς. Καλώς όρισες!».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).