Θεοφανία Παπαθωμά : Η απορία του γιου της που την άφησε άφωνη
Η Θεοφανία Παπαθωμά αναπόφευκτα πέρασε από το «Εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά, κάνοντας ιδιαίτερες αποκαλύψεις
Μια από τις πιο εντυπωσιακές ελληνίδες ηθοποιούς, η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά όπου και μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.
Η Θεοφανία Παπαθωμά αναπόφευκτα πέρασε από το «Εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά, κάνοντας ιδιαίτερες αποκαλύψεις.
Η ηθοποιός βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark το βράδυ της Παρασκευής (26/6) και τα «ομολόγησε» όλα!
Ο Θέμη Γεωργαντάς δεν διστάζει να κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους οι οποίοι σαφώς, έχουν το δικαίωμα να μην απαντήσουν.
Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και αυτή στην οποία η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στον γιο της.
Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τη δυσκολότερη θέση που έχει βρεθεί.
«Πόσες φορές κάνεις σεξ και σε ποιες στάσεις; Αυτό με ρώτησε ο γιος μου… Ήρθα σε δύσκολη θέση… Τα άτιμα όλα τα ρωτάνε», απάντησε η ηθοποιός έπειτα από σχετική ερώτηση στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.
Ο παρουσιαστής, γνωστός για τις… πικάντικες ερωτήσεις του ζήτησε να μάθει επίσης να μάθει με ποιον έλληνα ηθοποιό θα ήθελε γυρίσει η Θεοφανία Παπαθωμά μία ερωτική σκηνή.
Ωστόσο η Θεοφανία Παπαθωμά δεν… μάσησε και απάντησε με αστείο ύφος:
«Θα πάρω τον Γιάννη Στάνκογλου, γιατί τώρα τελευταία τον είδα στις «Άγριες Μέλισσες» και είναι καλός».
Όσο για το ποια συνήθεια του αγαπημένου της, Γρηγόρη Πετράκου, την εξοργίζει; «Επικρίνει, επικρίνει…».
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442