Ερντογάν: «Σύντομα θα είμαστε στις 10 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου»
Υπέροχο μέλλον για την τουρκική οικονομία υπόσχεται ο Τούρκος πρόεδρος.
Υπέροχο μέλλον για την τουρκική οικονομία υπόσχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως ανέφερε σε ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος «με τα κεφάλαιά μας, με την στρατηγική μας θέση, όπως και οι ισχυρές μας υποδομές είναι τα πλεονεκτήματά μας για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα μπροστά μας. Είμαστε κοντά όσο ποτέ στον στόχο μας να φέρουμε την Τουρκία στις 10 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».
Από την πλευρά της, η τουρκική αντιπολίτευση απάντησε στον Ερντογάν πώς είναι δυνατόν η τουρκική οικονομία να είναι τόσο ισχυρή και ο ίδιος να διεξάγει ουσιαστικά «έρανο» δίνοντας IBAN κατά την περίοδο της πανδημίας ώστε να συγκεντρώσει χρήματα από τους πολίτες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
Πίσω στη μάχη με την πανδημία η Τουρκία
Όσο κι αν οι ενδείξεις για οικονομική ανάκαμψη είναι αρκετά ισχυρές σύμφωνα με τον Ερντογάν, ο τούρκος πρόεδρος παραδέχεται πως ο λαός του έχει μείνει πίσω με την μάχη της πανδημίας.
Ειδικότερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πριν μερικές μέρες πως η χώρα του έχει μείνει λίγο πίσω στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού, αλλά με την τήρηση των κανόνων υγιεινής, τη χρήση μάσκας και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης θα μπορέσουν οι πολίτες να προστατευθούν και η οικονομία να ανακάμψει κατά το δεύτερο τρίμηνο.
«Ο αριθμός των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες δείχνει ότι έχουμε χάσει την θέση μας στον αγώνα κατά της πανδημίας. Αλλά έχουμε στόχο να βγάλουμε την πανδημία από την ατζέντα μας με το να σεβόμαστε τους κανόνες υγιεινής, χρήσης μάσκας και κοινωνικής αποστασιοποίησης», είπε ο Ερντογάν σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)



![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442