Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη Γερμανία εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού έφθασε τις 8.522 επί συνόλου 182.028 κρουσμάτων μόλυνσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.
Τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 11 θάνατοι εξαιτίας της Covid-19 και 213 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.