Ισπανία : Αν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρώτη, το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Ζοάν Γκασπάρτ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε βγει πρωταθλήτρια αν ήταν πρώτη πριν ενσκήψει η επιδημία του κοροναϊού
Καυστικός εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζοάν Γκασπάρτ, ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ανέφερε πως, αν η Ρεάλ Μαδρίτης προπορευόταν στη βαθμολογία, το πρωτάθλημα θα είχε διακοπεί οριστικά και θα είχε χριστεί η Βασίλισσα πρωταθλήτρια.
«Αν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρώτη πριν από τη διακοπή, το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Tertulia del 19 del Barca μέσω της As ο Γκασπάρτ.
Θυμίζουμε πως η LaLiga θέλει άλλες 11 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί, με την Μπαρτσελόνα να είναι δύο βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».