Σε ποιους υποσχέθηκε… Μύκονο και πούρα ο Αντετοκούνμπο
Σε περίπτωση που η σεζόν στο ΝΒΑ συνεχιστεί και οι Μπακς κατακτήσουν το δαχτυλίδι, τότε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποσχέθηκε στους συμπαίκτες του ταξίδι στο νησί των ανέμων
Το ΝΒΑ έχει μπει σε παυση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι κακό κάποιοι να ονειρεύονται. Ακόμα και αν αυτοί οι… κάποιοι είναι εκ των κορυφαίων της λίγκας.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το όνειρο που έχει για τη φετινή σεζόν και τους στόχους των Μπακς και τόνισε ότι εάν η σεζόν ολοκληρωθεί και οι Μπακς στεφθούν πρωταθλητές, τότε θα κάνεις στους συμπαίκτες του ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.
Ο Greek Freak Λοιπόν φιλοξενήθηκε στο podcast που έκανε ο Πατ Κόνατον, και αποκάλυψε στον συμπαίκτη του ότι: «Δημιουργήσαμε έναν οργανισμό που θέλει να κερδίζει. Σε κάτι τέτοιο ήθελα να είμαι μέλος, από την πρώτη μέρα. Μόλις κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα και αμέσως θα πάμε όλοι μαζί στη Μύκονο!».
Μύκονο, πούρα, Ελλάδα, νησάρα. Τι άλλο θες Πατ; Μια χαρά στα είπε ο Γιάννης…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.