Το άνοιγμα του τουρισμού αναμένουν οι επιχειρηματίες στη Μήλο, την ώρα που οι μονάδες υγείας φαίνεται πως έχουν ενισχυθεί σημαντικά.
Όπως τόνισε μιλώντας στο «MEGA Mag» ο δήμαρχος του νησιού, Μανώλης Μικελής οι ιατρικές δομές έχουν ενισχυθεί από τον Μάρτιο, ωστόσο υπάρχουν ελλείψεις σε γιατρούς γενικής ιατρικής.
Την ίδια ώρα, στο νησί από τα τέλη Μαρτίου έχει γίνει δοκιμή του γρήγορου τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να φτάσει το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Ο κ. Μικελής ωστόσο επανέλαβε ότι υπάρχει ανησυχία για την πορεία της τουριστικής περιόδου. «Αν μπουν οι προδιαγραφές που πρέπει, θα πάμε καλά» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι θα υπάρξει μείωση των τιμών και πλήρης εφαρμογή των μέτρων της κυβέρνησης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας