Το άνοιγμα του τουρισμού αναμένουν οι επιχειρηματίες στη Μήλο, την ώρα που οι μονάδες υγείας φαίνεται πως έχουν ενισχυθεί σημαντικά.
Όπως τόνισε μιλώντας στο «MEGA Mag» ο δήμαρχος του νησιού, Μανώλης Μικελής οι ιατρικές δομές έχουν ενισχυθεί από τον Μάρτιο, ωστόσο υπάρχουν ελλείψεις σε γιατρούς γενικής ιατρικής.
Την ίδια ώρα, στο νησί από τα τέλη Μαρτίου έχει γίνει δοκιμή του γρήγορου τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να φτάσει το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Ο κ. Μικελής ωστόσο επανέλαβε ότι υπάρχει ανησυχία για την πορεία της τουριστικής περιόδου. «Αν μπουν οι προδιαγραφές που πρέπει, θα πάμε καλά» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι θα υπάρξει μείωση των τιμών και πλήρης εφαρμογή των μέτρων της κυβέρνησης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας