Δίνει δύο παίκτες για Ικάρντι η Παρί Σεν Ζερμέν
Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αγοράσει τον Μάουρο Ικάρντι και για αυτό τον λόγο είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Ίντερ τους Λεάντρο Παρέδες και Γιούλιαν Ντράξλερ.
Προσπάθεια να κρατήσει με μόνιμη μεταγραφή τον Μάουρο Ικάρντι θα κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι. Στόχος της γαλλικής ομάδας είναι να πάρει τον παίκτη από την Ίντερ χωρίς να δώσει χρήματα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσφέρει στους νερατζούρι τους Λεάντρο Παρέδες και Γιούλιαν Ντράξλερ για να μονιμοποιήσει τον Ικάρντι.
Βέβαια παράλληλα μα αυτό δεδομένο θεωρείται ότι ο Αργεντίνος δεν θα επιστρέψει στο Μιλάνο αλλά είναι πιο πιθανό η Ιντερ να προσπαθήσει να πάρει χρήματα για την πώληση του.
Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωση του Ικάρντι παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η Γιουβέντους, με την Παρί όμως να έχει τον πρώτο λόγο και κυρίως την Ίντερ να μη θέλει να τη δώσει στην ανταγωνίστρια για τον τίτλο στη Serie A Γηραιά Κυρία.
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442