Μπόμπα – Τανιμανίδης : Έδωσαν αίμα για να βοηθήσουν ασθενείς με κορονοϊό
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να δώσουν εθελοντικά αίμα στα πλαίσια της θεραπευτικής χορήγησης αντισωμάτων
Στο νοσοκομείο προκειμένου να βοηθήσουν ασθενείς που πάσχουν από κοροναϊό βρέθηκαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.
Όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό το ζευγάρι, που νόσησε από κοροναϊό, καταφέρνοντας τελικά να ξεπεράσουν κάθε κίνδυνο, οι δυο τους έγιναν εθελοντές χορηγώντας πλάσμα από το αίμα τους για τη νέα θεραπευτική χορήγηση αντισωμάτων.
Όπως ανακοίνωσαν με αναρτήσεις τους στα social media, ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να δώσουν εθελοντικά 700ml πλάσμα.
Αυτό πρόκειται να χορηγηθεί σε ασθενείς που νοσούν από κοροναϊό, καθώς έχει αποδειχτεί πως έτσι αποκτούν αντισώματα στον ιό ο οποίος έχει στοιχίσει τη ζωή σε πολύ κόσμο, ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα.
«Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν από κοροναιό.
Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:
– έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κοροναιό
– έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων
– είσαι μέχρι 60 ετών,
μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324.
Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα» έγραψαν στις ανάρτησείς τους και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα .
Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις που έκαναν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/B_2NOe6FaPQ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_2J_6FjQkC/
- Τρομακτικές στιγμές: Κοριτσάκι καταγράφει τη στιγμή που το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τη Βηρυτό
- Ποια είναι η «κρυφή αίσθηση» που έχει ο σκύλος σας και καθορίζει το σώμα του; – Τι είναι η ιδιοδεκτικότητα
- Τα σενάρια για να βρεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποίηση για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»
- Κόνι Μεταξά: Ο χωρισμός της έφερε παραπανίσια κιλά – Πόσο έδειξε η ζυγαριά
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων
- Easter Holiday Pay Rules in Greece Explained
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442