Ο ουρανός θα φωτιστεί από πυροτεχνήματα σε 7 σημεία της Αθήνας
Με πυροτεχνήματα θα φωτιστεί τα μεσάνυχτα, την ώρα του «Χριστός Ανέστη» ο ουρανός σε επτά σημεία της Αθήνας, στις αντίστοιχες Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.
Με πυροτεχνήματα θα φωτιστεί τα μεσάνυχτα, την ώρα του «Χριστός Ανέστη» ο ουρανός σε επτά σημεία της Αθήνας, στις αντίστοιχες Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.
Ο Δήμος Αθηναίων προτρέπει τους πολίτες να μείνουν σπίτι για να γιορτάσουμε την Ανάσταση και όπως αναφέρει τα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό θα γίνει με απόλυτη ασφάλεια.
«Από τα μπαλκόνια ή τα παράθυρα μας λοιπόν, οι κάτοικοι της Αθήνας -και όχι μόνο- θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μαζί με το Αναστάσιμο μήνυμα, τη λάμψη και το φως της αισιοδοξίας για το αύριο, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος Αθηναίων
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.