Κοροναϊός: Η Θεσσαλονίκη… τα έσπασε με Ζευγαρά και «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας»
Την μόδα με τα πάρτι που στήνονται από τα μπαλκόνια σε γειτονιές προκειμένου να σπάσει η μονοτονία της καραντίνας στην εποχή του κοροναϊού ακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου κάτοικοι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Την μόδα με τα πάρτι που στήνονται από τα μπαλκόνια σε γειτονιές προκειμένου να σπάσει η μονοτονία της καραντίνας στην εποχή του κοροναϊού ακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου κάτοικοι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Ένοικος ενός διαμερίσματος, η ψυχή του πάρτι, με κατάλληλη υποδομή με ηχεία, ενισχυτές και φωτορυθμικά έδωσε το έναυσμα.
Μεταξύ άλλων στη συνοικιακή γειτονιά του Ευόσμου ακούστηκε στη διαπασών το τραγούδι «Έλα-έλα» της Λένας Ζαυγαρά με περαστικούς και ενοίκους άλλων διαμερισμάτων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Μάλιστα, στο… τσακίρ κέφι από τα ηχεία ακούστηκε το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» με τον χορευτή περαστικό στον δρόμο και τους υπόλοιπους να τον στηρίζουν με παλαμάκια και από τα μπαλκόνια.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)