Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν.
Οι Ερυθρόλευκοι ουσιαστικά έχουν κλείσει τον Χασάν Μάρτιν για τη θέση του σέντερ, ενώ σύμφωνα με το δημοσιογράφο του Sport5 από το Ισραήλ Ρόι Κοέν κινούνται για μία ακόμα μεταγραφή.
Όπως τόνισε ο ίδιος μέσω twitter, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Ράιαν Μπρόκχοφ ύψους 800 χιλιάδων δολαρίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κοέν την Παρασκευή είχε αποκαλύψει ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ, το πάντως διέψευσε αργότερα η ομάδα του λαού.
Την τελευταία σεζόν ο Μπρόκχοφ αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς, ενώ γνωρίζει καλά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς έχουν συνεργαστεί μαζί στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Τo tweet του Κοέν:
It seems that Olympiacos is determined to land Broekhoff and already made a 800k offer https://t.co/8eaL6RSUp1
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR