Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Μάνα τυλίγει τη νοσοκόμα κόρη της με σεντόνι για να την πάρει αγκαλιά

Κοροναϊός : Μάνα τυλίγει τη νοσοκόμα κόρη της με σεντόνι για να την πάρει αγκαλιά

Η Λιζ Ντυφούρ φωτογράφος της εφημερίδας Cincinnati Enquirer τράβηξε το στιγμιότυπο αυτό, που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από τη γειτονιά

H Τσέριλ Νόρτον κι η κόρη της Κέλσι Κερ δεν είχαν έρθει σε επαφή εδώ και έναν μήνα λόγω των μέτρων περιορισμού που εφαρμόστηκαν σε διάφορες πολιτείες.

Η 64χρονη μητέρα κι ο σύζηγός της, ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Η κόρη τους είναι νοσοκόμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και επειδή έρχεται σε στενή επαφή με ασθενείς που είναι θετικοί στον κοροναϊό, δεν πλησιάζει κανέναν από τους δύο.

Όποτε η κόρη χρειάζεται κάτι απ’ το πατρικό της στο Μπλου Ας του Οχάιο η μητέρα της της δίνει αυτό που ζητάει εξ αποστάσεως.

Αλλά όταν την περασμένη εβδομάδα πήγε στο πατρικό της, η μάνα άρπαξε ένα σεντόνι απ’ το ντουλάπι, τύλιξε την κόρη της με αυτό, ενώ εκείνη φορούσε μάσκα προσώπου και την αγκάλιασε.

«Ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Ένιωσα ανακούφιση. Ήταν τόσο υπέροχο που την κράτησα στην αγκαλιά μου έστω και για ένα δευτερόλεπτο», είπε η μητέρα που δε μπορούσε να αγκαλιάσει για καιρό την κόρη της, λόγω κοροναϊού.

Η Λιζ Ντυφούρ φωτογράφος της εφημερίδας Cincinnati Enquirer τράβηξε το στιγμιότυπο αυτό, που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από τη γειτονιά.

«Το ενδιαφέρον σ’ αυτή τη φωτογραφία είναι ότι βλέπει κανείς πόσο σφικτά με αγκαλιάζει η κόρη μου. Ήταν σαν να είχε γυρίσει στο σπίτι της. Ήταν ασφαλής στην αγκαλιά μου. Για εκείνο το κλάσμα του δευτερολέπτου ήταν ασφαλής», είπε η μητέρα.

«Ήταν υπέροχο», συμπλήρωσε η κόρη, που μένει κλεισμένη στο σπίτι της με τον άνδρα της και το σκύλο τους όταν δεν είναι στο Christ Hospital του Σινσινάτι, όπου κάνει τέσσερις 12ωρες βάρδιες την εβδομάδα, λόγω της πανδημίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024