Μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ αλλά δεν ξεχνά την Ελλάδα. Κι όχι μόνο δεν την ξεχνά, αλλά έχει κι άποψη (δικαιολογημένα). Ο Ρικ Πιτίνο, συνεχίζει απτόητος να… τιτιβίζει κι αυτή τη φορά στον σχολιασμό του έπεσε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Αμερικανός κόουτς τον αποθέωσε για τη διαχείριση της κρίσης, για τον τρόπο που έχει αντιδράσει απέναντι στην πανδημία του κοροναϊού.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ελλάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ως πρωθυπουργός. Έκλεισε τα πάντα και κράτησε τον αριθμό των νεκρών κάτω από τους 20. Είμαι πολύ χαρούμενος που το άκουσα αυτό, αναφορικά με τον θανατηφόρο ιό» έγραψε ο Πιτίνο.
Όπως και να ‘χει, ανεξάρτητα από το αν η θητεία του στο «τριφύλλι» έληξε κάπως άδοξα, ο Πιτίνο είναι μια προσωπικότητα παγκόσμιας αναγνώρισης και κάθε τι θετικό που γράφει για τη χώρα μας έχει τεράστια απήχηση σ’ όλο τον πλανήτη. Κατά συνέπεια κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε credit από κάποιον, από τον οποίο ενδεχομένως δεν περίμενε…
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.