Κοροναϊός : Ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου Βρετανού
Ένας άνδρας που ταξίδευε με το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess είναι ο πρώτος Βρετανός υπήκοος που πέθανε από τον νέο κοροναϊό.
Ένας άνδρας που ταξίδευε με το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess είναι ο πρώτος Βρετανός υπήκοος που πέθανε από τον νέο κοροναϊό.
Το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας γνωστοποίησε ότι με τον θάνατο αυτό, ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τον Covid-19 αυξήθηκε σε 11, περιλαμβανομένων έξι επιβαινόντων στο κρουαζιερόπλοιο, όπου καταγράφηκαν πάνω από 700 κρούσματα του ιού.
Το βρετανικό ΥΠΕΞ απέφυγε να σχολιάσει σχετικά, ενώ η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος.
Νωρίτερα, οι υγειονομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν ότι η χώρα καταμετρά 19 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού, αφού η Ουαλία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα και δύο νέα κρούσματα του κινεζικού ιού καταγράφηκαν στην Αγγλία.
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442