Η Σοφία Παυλίδου θα πάει μέχρι τέλους τη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη

View this post on Instagram

Σκέφτομαι κάποιες φορές πόσο τυχερή είμαι που έχω τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω μου που μ αγαπούν και τους αγαπώ .Πέρα από τους πολύ κοντινούς μου φίλους που είναι οικογένεια πια υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που αισθάνομαι πως νοιάζονται για μένα όπως κι εγώ γι αυτούς άσχετα αν δεν έχουμε καθημερινή επαφή λόγω των υποχρεώσεων μας.Οι περισσότεροι, με διαφορετικό τρόπο ,είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο γεγονός που δυναμώνει την αξία αυτής της σχέσης γιατί πάντα άκουγα πως δεν υπάρχουν πραγματικές φιλίες στη δουλειά αυτή…Εξάλλου γι αυτό είναι και πολλοί γιατί σ αυτή τη δουλειά γνωρίζεις εύκολα πολύ κόσμο. Αυτό τον καιρό είναι όλοι τους ,ο καθένας για τους δικούς του λόγους ,σε πολύ καλή φάση κι αυτό με γεμίζει χαρά.Παίρνω την θετική ενέργεια που εκπέμπουν κι αυτομάτως γεμίζω κι εγώ μ αυτήν! Να τους αγαπάτε τους φίλους σας.Να τους φροντίζετε.Εξάλλου εμείς τους επιλέγουμε. Αισθάνομαι ευλογημένη και ευγνώμων που υπάρχετε στη ζωή μου. Σας ευχαριστω❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #κυριακατικεςσκεψεις Η φωτογραφία άσχετη αλλά έχω πόζα «σκέφτομαι» #friends #family #blessed #gratitude #happy #fulloflove

A post shared by Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia) on

Δύο χρόνια μετά το περιστατικό στο Χυτήριο, η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον συνάδελφό της.

Με συνέντευξη που έδωσε σε πρωινή εκπομπή, η Σοφία Παυλίδου ξεκαθαρίζει πως θα το φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να βρει το δίκιο της. Μπορεί το όνομα του Μάνου Παπαγιάννη να μην ακούστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όμως οι αναφορές ήταν σαφείς.

Έχεις μετανιώσει για κάποιες συνεργασίες; Ξέρεις πού πάει, θα μου απαντήσεις ό,τι θέλεις…

Ξέρεις τι; Στο τέλος δεν μετανιώνεις. Όλα τα πράγματα γίνονται για να σου μάθουν κάτι.

Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια κίνηση, είτε νομική είτε οτιδήποτε, το παίρνεις πίσω ή θα το πας μέχρι τέλους;

Όχι, δεν το παίρνω πίσω. Από τη στιγμή που έχεις αδικηθεί, θα ψάξεις να βρεις το δίκιο σου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο