Στην τελική της ευθεία έχει μπει η Super League όσον αφορά την κανονική διάρκειά του πρωταθλήματος.
Για την 25η και προτελευταία αγωνιστική, πριν από την έναρξη των πλέι-οφ, δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς με φόντο την εξάδα ανοίγουν το πρόγραμμα το Σάββατο.
Αρχικά στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που με νίκη οι γηπεδούχοι κάνουν άλμα πλέι-οφ ενώ οι «πράσινοι θα εδραιωθούν στην τετράδα.
Το «τριφύλλι», που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας στη σκιά των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Γιώργου Δώνη και της διοίκησης, μετά τις δηλώσεις του έλληνα τεχνικού, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δώνη, Γιόχανσον και Σένκεφελντ, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και στον Αγιούπ, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.
Από την άλλη, για τον Αστέρα είναι στην αποστολή οι Λουίς Φερνάντεθ και Ιγκλέσιας, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Άνχελ και ο τραυματίας Καπίγια.
Στις 20:00 η Λαμία θα υποδεχτεί τον Άρη, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την εξάδα, ενώ οι «κίτρινοι» με νίκη εξασφαλίζουν και τυπικά την παρουσία τους στα πλέι-οφ.
Στην αποστολή για τον Άρη είναι ο Μπράουν Ιντέγε, με τη συμμετοχή του όμως να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χιουμοριστικό στιγμιότυπο χάρισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό της Παρί με τη Μονακό για τα πλέι οφ του Champions League, κάνοντας τους δημοσιογράφους να ξεκαρδιστούν.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Στην απονομή των σημάτων στους διεθνείς διαιτητές, ο πρόεδρος της ΕΠΟ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προτείνει Έλληνες διαιτητές και στα ματς της Super League, όμως πρέπει να συμφωνήσουν οι ομάδες