Θεσσαλονίκη : Πέταξαν τρικάκια και μπογιές στον αύλειο χώρο της Μητρόπολης
Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.
Τρικάκια και μπογιές στις προτομές στον προαύλειο χώρο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης, περίπου στις 03:30.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, πλησίασαν τη Μητρόπολη από την οδό Βογατσικού, πέταξαν μπογιές στα αγάλματα που βρίσκονται στον αύλειο χώρο και τρικάκια με σύνθημα «ενάντια στον σκοταδισμό και τον εθνικισμό».
Για το περιστατικό, συνελήφθησαν δύο νεαροί (24 και 22 ετών) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή εικόνας voria.gr
- Μπακς – Χόρνετς 122-121: Καθάρισε ο Αντετοκούνμπο για τα «Ελάφια»
- Aνέλαβαν καθήκοντα τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Συγχαρητήρια από την Ελλάδα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται για την πρώτη κούπα της χρονιάς
- «Αντί-γονοι»: Έρχονται για 3 Πέμπτες του Ιανουαρίου στο Θέατρο Ροές
- Βενεζουέλα: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Καράκας
- Αρκάς: Κλασικό debate και η καλημέρα του Σαββάτου
- Φωτορεπόρτερ από το Ελ Σαλβαδόρ συνελήφθη στην Ισπανία την ώρα που υπέβαλε αίτηση για άσυλο
- Βγες έξω: Η άσκηση στη φύση κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)

















![Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo_5962846914476706844_y-1-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442